“Onze expertise in het repareren van consumentenelektronica gaat terug naar 1994”

Kennismaking

Rob Zwaan is sinds 1993 gespecialiseerd in het herstellen van consumentenelektronica en werkte sinds 2004 als servicemanager voor Vestel Benelux. In 2012 heeft Rob het servicebedrijf Service Control opgericht. Huidige opdrachtgevers van Service Control zijn onder andere Quooker, Itho Daalderop, Franke, Novy, Grando, Floww, Makro en Media Markt.

Ons vakkundige team

Service Control beschikt over een eigen technische klantenservice, magazijn en een tal van betrouwbare en vakkundige servicemonteurs (waaronder ZZP-ers). Onze medewerkers van de klantenservice staan uw klanten te woord en verwerken de service aanvragen in ons unieke serviceplatform. Vervolgens maken onze planners afspraken met uw klant en onze monteur voert de opdracht op locatie uit via een digitale werkbon. Alle uitgevoerde werkzaamheden zijn realtime inzichtelijk voor onze opdrachtgever.

Partnerschappen

Service Control werkt graag met partnerschappen. Voor ons vormt een partnerschap een uitdaging, maar wel een die we graag aangaan. We proberen naar onze partners toe zo transparant mogelijk te zijn om een goede samenwerking mogelijk te maken. Het creëren van een vertrouwensband is daarom voor ons erg belangrijk. Dat is ook de reden dat ons proces zo transparant is. Onze partners kunnen daarom ook altijd meekijken met wat de monteur doet aan de hand van ons serviceplatform Insezo.